Te gast bij “Bio bloembollen Event” – Natural bulbs
Floor Korte
0 Minuten om te lezen
Ik vind het ontzettend leuk om dit aan te kunnen kondigen. Ik ben aanwezig op het ‘Bio Bloembollen Event” in Hillegom van Natural Bulbs. Een partner waar ik al jaren mee samenwerk. Ik ben ontzettend voorstander van biologisch tuinieren. Misschien denk je, waarom bloembollen dit heeft toch niet met de moestuin te maken. Dat is niet minder waar, de voorjaarsbloeiers in de moestuin geven de verdwaalde hommels en bijen hun eerste maaltje en daar stimuleer ik dan ook zeker. Ik vind het heel erg belangrijk dat de insecten het hele jaar door wat te vinden hebben in de moestuin.

Programma

Ik geef 2 x de lezing “Zo start je een duurzame moestuin!”

– gezonde bodem
– compost zelf maken, waarom is dit goed
– hergebruik van materialen in de moestuin
– vaste planten + vaste bloembollen
– water opvangen.

???? Datum: zaterdag, 28 oktober 2023

???? Tijden: 10:00 tot 13:15 of 13:45 tot 17:00 uur

???? Locatie: Noorderlaan 26, Hillegom

???? Ochtendprogramma:

✨ 10:00 – Zaal open

✨ 10:15 – 13:15 programma 1
???? Middagprogramma:

✨ 13:45 – Zaal open

✨ 14:00 – 17:00 programma 2
– Inspirerend programma met lezingen van sprekers zoals Carien van Boxtel, Floor Korte en de directeur van Natural Bulbs, Robert Heemskerk.
– Creatieve workshop waar je zelf aan de slag kunt! Laat je creativiteit bloeien tijdens de mozaïek bloempot workshop.
– Mis ook de gezellige Bio Bloembollenmarkt niet, waar je prachtige en duurzame bloembollen voor je eigen tuin kunt ontdekken.

Aanmelden

Ik zou het ontzettend leuk vinden om je daar te ontmoeten, stel hier al je vragen, woon mijn lezing bij en vraag alles wat je wil vragen bij mij kraam. Meld je nu aan.