Moestuinexpert bij Koffietijd – Seizoen 13
admin
0 Minuten om te lezen
Ik heb een heel leuk nieuwtje te delen met jullie, komend seizoen, wat vandaag van start is gegaan, ben ik een van de gezichten van Koffietijd (RLT 4, iedere doordeweekse dag is het programma te zien van 10:00-11:00) als Moestuinexpertl leuk nieuwtje te delen met jullie, komend seizoen, wat vandaag van start is gegaan, ben ik een van de gezichten van Koffietijd (RLT 4, iedere doordeweekse dag is het programma te zien van 10:00-11:00) als Moestuinexpert. Ik zal dit seizoen op de donderdag om de 3 weken aanschuiven met praktische tips en handige en vooral praktische weetjes voor in de moestuin. Ga je ook kijken? De eerste Live uitzending waar ik te zien ben is al komende donderdag 2 september, whaa zo leuk!

Wil je de uitzendingen terugkijken dan kan, ga via deze link naar de website Koffietijd